“Torradas” de Batata-doce

“Torradas” de Batata-doce

10 de Junho, 2016 0

toradas de batata-doce
Foto: Little Bits Of

Uma ideia fácil que pode experimentar.
Corte a batata-doce em fatias finas (com cerca de 0,5 cm) e coloque-as na torradeira (duas vezes na temperatura máxima). É muito fácil!
Depois é só barrar com manteiga de amêndoa (veja receitas de manteigas vegetais aqui) e complemente com banana, framboesas, abacate, sementes de girassol, canela, ou com o que gostar mais.

Fonte: Dr. Oz The Good Life

Wauw helemaal verbaasd was ik toen ik gisteren dit makkelijke receptje zag langskomen op pinterest, zoete aardappel toast!! Met pindakaas, banaan, kaneel en wat geroosterde zonnebloempitjes. Ik herhaal zoete aardappel toast! Uit de broodrooster dus! Je begrijpt dat ik vandaag meteen naar de Albert Heijn ben geholt al struikelend over de mensenmassa om zoete aardappels in te slaan! Doe de plakken zoete aardappel 2 keer op de hoogste stand in de broodrooster, controleer daarna of ze goed gaar zijn van binnen, anders nog een keer herhalen. Lekker met verschillende toppings zoals cottage cheese en avocado (hmmm) of bijvoorbeeld tonijnsalade. You're welcome! 😍 #healthyfood #healthylunch #feestjeopjebord #instafood #mondayfunday #drukteindeappie #sweetpotato #banana #peanutbutter #cinnamon #sunflowerseeds #sweetpotatotoast #bydais

Uma foto publicada por FitByDais (@fitbydais) a

Comentários
Siga-nos no Facebook, Instagram e Telegram!

Subscreva a nossa newsletter

[Newsletter Semanal]

Deixe um comentário

Your email address will not be published.